Případy pro W + W 1: Zločin slečnám nesluší - Stevensová, Robin (Fragment, 2022)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub. Chybí jim však záhady, které by mohly řešit. Pak ale Hazel najde v tělocvičně mrtvou učitelku, a než na místo dorazí i Daisy, tělo je pryč. Dívky jsou přesvědčené, že nešlo o nehodu, a tak se pustí do vyšetřování.