Případy pro W + W 5: Šťastné a krvavé - Stevensová, Robin (Fragment, 2022)
Další případ detektivního klubu Wellsová a Wongová ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do Cambridge. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde ke krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda..