Vlak do Paříže - Brownová, Lorraine (Euromedia Group, 2022)
Romantický příběh roztržité Hannah, která se životem proplétá, jak se dá. Ve chvíli, kdy začne žít se Simonem, má pocit, že její život nabral úplně jiný směr. Ten správný, pochopitelně.Hannah a její přítel Simon jsou na cestě vlakem do Amsterdamu, kde se má konat svatba Simonovy sestry. Nic však nejde podle plánu. Vlak doběhnou na poslední chvíli, jejich kupé je již obsazené, a nefunguje ani klimatizace. Hannah si chce alespoň na chvíli odpočinout, Simon už spí, ale co hůř – chrápe. Vydá se proto do jiného vagónu, aby jen na pár chvil zavřela oči. Když se však ráno probudí, zjistí, že se vagóny jejich vlaku rozpojily, a ona už nemíří do Amsterdamu jako Simon, ale do Paříže. Bez zavazadel a bez Simona je nucena strávit celý jeden den v nejromantičtějším městě Evropy. A to ještě není všechno.