Do Nepaměti - Končinský, Tomáš (Albatros, 2022)
Fantastická a dobrodružná cesta při hledání poztrácených vzpomínek. Jasmína je obyčejná holka, pro kterou je nejlepší pustit všechno z hlavy a užívat si! To si ale myslí jen do chvíle, než zjistí, že v záhadném místě Nepaměť jí vzpomínky mohou ukrást