Bubáček a zlobivá závěj - Krolupperová, Daniela (Albatros, 2021)
Venku napadl sníh a Bubáček má hotové Vánoce – tohle je totiž jeho první zima! A hodlá si ji pořádně užít. Společně s Lukášem vyrazí ven, aby se pořádně zkoulovali, užili si jízdu na sáňkách a postavili nejlepšího sněhuláka