Usínací knížka - Král, Robin (Pikola, 2021)
Kniha kouzelných říkanek pro ty úplně nejmenší děti a jejich nejbližší. Verše Robina Krále a snové, pastelové ilustrace Linh Dao navodí tu pravou náladu k přípravám na spaní - oblékání pyžamka, čištěění zubů, čtení knihy, zhasnutí lampičky na nočním stolku...