Hubert & Hugo - Nikkarin (Labyrint, 2021)
Oba mají pro strach uděláno, a ať zamíří kamkoli, dobrodružství si je vždycky najde. Společně s nimi navštívíte záhadná místa, zažijete napětí a odhalíte nejedno tajemství. Chobotnice hrající ping pong, horské příšery, podivuhodná rodinná tajemství, strašidla i mistři zločinu