Nicky & Věra : příběh Nicholase Wintona a jeho dětí - Sís, Petr (Labyrint, 2021)
Ilustrovaná kniha známého českého výtvarníka vypráví příběh nenápadného, leč jinak velikého hrdiny v dobách nacistické perzekuce, Nicholase Wintona