Rostík a sedm budíků - Malý, Radek (Meander, 2022)
Veršovaný příběh o spáči Rostíkovi, který nerad vstává, v obrázkové knížce s pevnými listy.Kdo z nás nemá někdy problém ráno vylézt z postele, že? Rostík si musí nařídit dokonce šest budíků – ale z postele ho vytáhne až ten sedmý, speciální!