Maják v bouři - Sivec, Tara, (Baronet, 2016)
Lucy a Fisher se seznámili v závěrečném ročníku střední školy týž den, kdy se Fisher přihlásil k ozbrojené složce námořnictva Spojených států. Jedinými absolutními hodnotami jeho života je služba vlasti a oddaná láska k Lucy. Po svatbě žijí na nevelkém ostrově u východního pobřeží USA. Lucy je s Fisherovým povoláním smířená, za všech okolností ho podporuje a po každém jeho návratu z vojenské mise se mu snaží jeho chování tolerovat. Fisherovu osobnost však zásadně poznamenají zážitky z válečných zón, jež vedou k jednoznačné diagnóze, a sice posttraumatickému stresovému syndromu. Lucy svého manžela přesto hluboce miluje a bezmezně mu důvěřuje. Jednoho dne však Fisher dospěje k závěru, že začíná být pro své okolí a zejména pro svou manželku nebezpečný, a nevybíravým způsobem přinutí zdrcenou Lucy k rozchodu. Sám z ostrova odjíždí, aby absolvoval intenzivní psychoterapii. Po roce se vrací, odhodlaný Lucy přesvědčit, že se od základů změnil a že ji nikdy nepřestal milovat