Kamarádky od koní.. - Szillat, Antje, 1966- (Klokan, 2020)
Z filmového ranče se ztratí drahá jezdecká sedla. Katy, Mila a Nelly mají okamžitě podezření, ovšem brzy zjistí, že jde o falešnou stopu. Holky ale nenechají nic náhodě a rozhodnou se krádežím přijít na kloub stůj co stůj. Aby problémů nebylo málo, musí se Katy vypořádat se svou tajnou láskou k Leovi, synovi místního trenéra, který zbožňuje koně stejně jako ona