Čarokrásné knihkupectví.. - Frixe, Katja, 1979- (Pikola, 2021)
Klárčin školní život je vzhůru nohama! Dělá si starosti o svého nejlepšího kamaráda Lea, který poslední dobou dostává jen samé špatné známky. Co když propadne? Kromě toho hrozí, že odpadne projektový týden, který měl být zaměřený na knihy