Nezkrotný horal - Enoch, Suzanne (Baronet a.s., 2019)
Londýn 1817: Zásluhou svého zamilovaného bratra se skotský horal Arran MacLawry ocitne uprostřed společenské sezony na maškarním plese a nechce nic, než se trochu rozptýlit od domluveného zasnoubení - a takové rozptýlení by mohla představovat chytrá dívka s kaštanovými vlasy v masce lišky. jenže se ukáže, že jde o vnučku Campbella, náčelníka klanu, s nímž MacLawryové už dlouho soupeří. Přestože mezi jejich rodinami vládne nevraživé příměří, láska k ohnivé Mary Campbellové je neslýchaná představa dokonce i pro divokého Skota. Mary byla odkojena báchorkami o divokých a zuřivých MacLawryových a tak ji ohromí zjištění, že ten úžasný fěšák v masce lišáka je jedním z nich. Nepřítel přece nemůže mít tak široká ramena a tak svůdný skotský akcent! Ale zvědavost musí stranou - je přísně zakázáno s někým takovým laškovat, a navíc je stejně zaslíbena jinému. Ale jiskra už přeskočila, plamen zahořel a láska stojí za všechna rizika