To nejhorší na mé sestře - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2012)
Marty a její starší sestra Melissa jsou každá úplně jiná - a vůbec spolu nevycházejí. Marty je spíš kluk než holka, miluje zvířata a je hrozně nepořádná. Ve svém útulném pokojíku, který příhodně nazvala "doupě", ráda vymýšlí a kreslí komiksy - zvlášť o své oblíbené postavě Supermarty