Panství Farleigh - Bowen, Rhys, 1941- (Román, 2019)
Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž německý špion. Díky tomu může strávit víc času v blízkosti Pamely, kterou tajně miluje. Jenže i ona má tajemství - pracuje na dešifrování německých zpráv