Bezstarostné cesty - Fousek, Josef, 1939-, (Brána, 2020)
Soubor kratších próz, v nichž autor vzpomíná na své toulky křivoklátským krajem s kamarády trampy, tuláky a chataře v osadě Děče u Staré řeky Berounky