Mops dýní - Swift, Bella, (CPress, 2021)
Halloween se blíží a Peggy z toho šílí. Chloe se nemůže Halloweenu dočkat. Peggy to čmuchá jinak. Bojí se čarodějnic, příšer z hlubin, duchů a hlavně tmy. Rozhodně se nechce nikde promenádovat oblečená za dýni a koledovat. A k tomu všemu se z rozbořeného domu na konci ulice ozývá děsivé kvílení