Léto v Kavárně nových začátků - Johnson, Debbie (Debbie M.) (Grada Publishing, 2022)
Úvodní román romantické série britské autorky. V Kavárně nových začátků se nepodávají jen dobroty, ale nabízí tu i druhou šanci prožít život na maximum... Vítejte v Kavárně nových začátků, která stojí na vysokém útesu, kde si připadáte jako na konci světa. Podávají se zde luxusní čaje, skvělé chleby a originálně zdobené cupcaky. Turisty i místní tu čeká veselý smích, společnost a bezpečí. Jako denní specialitu tu totiž mají na menu srdečné přivítaní. Laura Walkerová se rozhodla sebrat pubertální děti a vyrazit na léto z Manchesteru za prací do Dorsetu. Děti z toho nejsou ani trochu nadšené, a dokonce i Lauřini rodiče se obávají, že jí přeskočilo. Ale Laura dobře ví, že od smrti manžela Davida už uplynuly dva roky a je na čase jít dál. Nalézt způsob, jak bez něj žít, a ne jen přežívat. Najít si nové místo na světě a nějak vyplnit prázdnotu, která rodině po něm v životě zbyla. Nakladatelská anotace