Jako stín - Fields, Helen (Kniha Zlin, 2022)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka. Vyšetřovací tým se proto rozrůstá o nekonvenční americkou forenzní psycholožku Connie Woolwineovou a londýnského inspektora Brodieho Baardu. Společně se vydávají po stopách narušeného pachatele. Podaří se jim zabránit tomu, aby podivný muž uvrhl do noční můry další nevinné oběti?