Křeček v utajení - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2022)
Křeček Kamil je frajer. Na něj si nikdo nepřijde. Dokonalý mistr převleků. Umí prvotřídně zmást nepřátelského kocoura Drápka. Jak to dělá? Tak to je opravdu překvapivé a dost legrační tajemství. Přečtěte si zábavný a vtipně ilustrovaný příběh o tom, jak je důležité vybrat si toho správného domácího mazlíčka.