Mrtvá zóna - Craven, M. W. (Mike W., 1968- (Dobrovský s. r. o., 2022)
Detektiv seržant Washington Poe bojuje u soudu proti vystěhování ze svého milovaného domku na samotě. Během projednávání je však povolán do zapadlého nevěstince v Carlisle, kde byl jistý muž ubit k smrti baseballovou pálkou. Poe je zmatený - pátrá po sériových vrazích, a přitom tohle vypadá jako obyčejná vražda pasáka. Jenže jeho účast si osobně vyžádali lidé, kteří raději zůstávají ve stínu.