Pohřbené kosti - Regan, Lisa (Grada Publishing, 2022)
Volné pokračování thrilleru s detektivem Josie Quinnovou. Tentokrát se tragická událost odehraje v její bezprostřední blízkosti, a tak je Josie velmi obezřetná. Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny. Během vyšetřování se objevuje spousta záhadných fragmentů a stop, se kterými si Josiin tým neumí poradit, ať už jde o růženec zahrabaný v hlíně poblíž těla Colette Fraleyové nebo o flash disk se jménem Drew Pratt, nejslavnější pohřešované osoby v Dentonu. Nakladatelská anotace. Kráceno