Sedmilhář Josífek - Krolupperová, Daniela (Albatros Media, 2021)
Prvňáček Josífek je malý neposlucha, rád si vymýšlí a často i lže. A ne a ne se to odnaučit. Rodiče s ním mají velké trápení, a tak se rozhodnou, že s lhaním udělají rázný konec. O jarních prázdninách Josífek prožije pekelný týden. A co si rodiče na svého sedmilháře vymysleli? Přečtěte si už sami! Veselé čtení ze života prvňáčka pro pokročilejší čtenáře.