Temná hra - Maslen, Andy (Kniha Zlin, 2022)
Detektivní román z prostředí kriminálky v anglickém Salisbury. Minulostí stíhaný inspektor Ford musí dopadnout vraha zdravotní sestry a jejího malého syna dříve, než si najde další oběti