Holky a kluci pořád zlobí - Drijverová, Martina (Edika, 2021)
Krátké příběhy o zlobivých dětech, kterým se jejich chování vymstí. Příběhy o různých slabostech a nedokonalostech pobaví a přimějí k zamyšlení, některým dětem nastaví zrcadlo a možná je ponouknou ke zlepšení. Autorka si posvítí na podvádění, lhaní, nerespektování druhých, ubližování slabším nebo zvířatům a další nešvary, které se mezi dětmi objevují. Nakladatelská anotace. Kráceno