Honem, ať už jedem! - Koubová, Evelína (Albatros, 2021)
Veselý příběh jedné cesty na prázdniny k babičce a dědovi na venkov. František dostal vysvědčení ve druhé třídě a spolu s maminkou a tatínkem vyráží na prázdniny do Rakové. Tatínek si ale cestou zlomí ruku, nemůže řídit a tak za volant usedne maminka a Franišek má za úkol navigovat. Cesta plná dobrodružství, ale i zajímavých setkání začíná