Skřítci Radostníčci a veselé čarování - Burdová, Anna (Fragment, 2021)
Příběhy kouzelných skřítků Radostníčků, jejichž úkolem je nosit radost dětem, dospělým i zvířátkům. Jakmile někdo posmutní nebo se mu něco nedaří, Radostníčci přispěchají na pomoc..