Malované logopedické pohádky - Navrátilová, Magdalena (Edika, 2022)
Pohádky o Šimonově škytavce, O zapomnětlivém kouzelníkovi, O chrápajícím strašidle a řada dalších jistě pobaví všechny děti předškolního a mladšího školního věku. Možná při jejich pročítání dokonce zapomenou na to, že si procvičují správnou výslovnost hlásek, které dětem nejčastěji způsobují potíže: Ď, Ť, Ň, Č, Š, Ž, C, S, Z, D, T, N, L, R, Ř. V pohádkách jsou procvičovaná slova nahrazena obrázky a při jejich čtení si děti kromě upevnění správné výslovnosti rozvinou další důležité schopnosti a dovednosti.