Ztracený na Nevděku - Šlik, Petr Hugo, 1976- (Albatros, 2021)
Pokus o stmelení třídního kolektivu na školním výletě nevychází. Žák neprávem obviněný z krádeže telefonu se ztratí v lese. Do pátrání se zapojuje policie