Kačer Donald - super komiks 1. - Disney (Egmont, 2011)
Oblíbené příběhy o kamarádech z Kačerova jsou opět tady! Strýček Skrblík, Donald, Bubík, Kulík a Dulík spolu s dalšími vás provedou dalšími dobrodružstvími v nezapomenutelných příbězích. Čeká na vás celkem 7 dlouhých příběhů plných zábavy a legrace.