Kačer Donald - super komiks 2. - Disney (Egmont, 2011)
Druhý díl oblíbených komiksových příběhů známých postaviček W. Disneye - kačera Donalda, strýčka Skrblíka a jeho synovců, Mickey Mouse a dalších. Obsahuje 7 příběhů.