Mops hvězdou - Swift, Bella, (CPress, 2022)
Další příběh Peggy, mopsího štěňátka, které se z psího útulku dostalo do rodiny Jacksonů. Když se Chloe stane hvězdou školního představení, Peggy už snad na ni nemůže být hrdější. Ovšem brzy se ukáže, že zkoušení role zabírá Chloe tolik času, že na hraní s jejím mopsíkem jí už žádný moc nezbývá. Peggy kamarádka moc chybí, a tak se rozhodne, že se chce také ucházet o jednu z rolí. A nakonec se nečekaně stane slavnou. Nakladatelská anotace