České hrady a zámky z nebe: Západní Čechy - Sedlák, Lubomír (CBS Nakladatelství s. r. o., 2021)
V západních Čechách naleznete od všeho trochu – hory, rašeliniště, vyvěrající prameny, spoustu krásných rozhleden s ještě krásnějšími výhledy a v neposlední řadě také hrady a zámky. Právě historické památky lákají návštěvníky svou nezaměnitelnou atmosférou a umožní vám tak zasnít se v prostředí romantických parků. Prolétněte se nad nejzajímavějšími památkami v připravované knize leteckých fotografié České hrady a zámky z nebe – Západní Čechy.