Vodnické pohádky - Nykles, Milan (RLA Stallion s. r. o., 2017)
Muzikanstká, Čertovská, Nepořádná, Kupecká, Kořenářská, První mlynářská, Ševcovská, Drátenická, Ovčácká, Pytlácká, Košíkářská, Rybářská, Mokrá, Kovářská, Druhá mlynářská, Taneční, Malířská, Lakomá, Doktorská, Vodácká - soubor českých pohádek s typickými českými pohádkovými postavičkami...