Manželky po letech - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2022)
Příběhy žen, jejichž život v průběhu let prošel nevyhnutelnou proměnou nebo taky ne. V něčem se změnily ony, hodně se toho v jejich životě událo, ale jejich sny a touhy zůstaly podobné těm z doby před dvěma desítkami let. Pouze se staly o něco skromnějšími. Dotkl se jich čas a občas musely něco přehodnotit, vyřešit, změnit. Anebo to udělal sám život?