Poslední zahrada v Anglii - Kelly, Julia, 1986- (Motto, 2022)
Emma dostala životní příležitost: obnovit zahrady velkolepého sídla, které v roce 1907 navrhla proslulá Venetia Smithová. Jak se Emma ponořuje hlouběji do minulosti zahrad, odhaluje stará tajemství. Čí osudy se ukrývají za zrezivělým zámkem tajemné zimní zahrady domu, sloužícího za války jako ozdravovna pro zraněné vojáky?