Hlas do ticha - Blackhurst, Jenny (Domino, 2022)
Krimithriller anglické autorky, v němž po roce vyplouvá na povrch pravda o jedné zdánlivé smrtelné nehodě, a to prostřednictvím rozhlasového vysílání. Je to rok, co Erica Spencerová zemřela po pádu ze schodů na halloweenském večírku. Ostatní obyvatelé exkluzivní čtvrti už pomalu zapomínají a jejich životy jdou dál. Až do chvíle, kdy se na Facebooku místní školy objeví oznámení, že se chystá podcast, jehož autor prozradí, co se té noci doopravdy stalo. Hned v prvním díle je označeno šest podezřelých a neznámý hlas slíbí, že odhalí vraha. Všichni skrývají nějaké tajemství a někdo opravdu krev na rukou má