Italská dívka - Riley, Lucinda (Víkend, 2022)
Romantický příběh nadané mladé dívky, která se ze všech sil snaží stát operní zpěvačkou. Na počátku této touhy však stojí muž, který ji v budoucnu oslní i zklame.Rosanně je pouhých jedenáct let, když potkává Roberta Rossiniho, začínajícího operního pěvce, který navždy změní její život. Když slyšel její překvapivě krásný hlas, povzbudil ji, aby se věnovala zpěvu. S podporou svého bratra se vydává na cestu, která ji zavede od skromných začátků v zapadlých uličkách Neapole na třpytivá jeviště nejprestižnějších světových operních domů. O pár let později se jejich životy opět protnou. Navzdory rozdílům věku i postavení se do sebe oba rodáci z Neapole vášnivě zamilují. Rosanna ovšem zanedlouho zjišťuje, že o Robertově minulosti zdaleka neví všechno, a temné stíny starých poklesků neodvratně zakalí jejich vztah. Zpočátku se zdá, že stravující vášeň a společná láska k hudbě všechno překoná, ale Rosannu čeká hořké poznání, že zrada a zklamání nejsou jen motivy slavných libret a život má daleko k romantické árii.