Cyklista : případy detektiva Crosse - Sullivan, Tim, 1958- (Euromedia Group, 2022)
Detektivní román ze série se svérázným britským policistou s Aspergerovým syndromem, Georgem Crossem. Při demolici zchátralých garáží odkryje bagr mrtvé tělo zabalené v igelitu. Totožnost zemřelého je zcela neznámá, typické opálení na rukou a nohou a jizvy na předloktích však podivínskému detektivu Crossovi mnohé napoví. Zapříčinila smrt mladého muže nelegální činnost, anebo za to může závist a ambice? George Cross, detektiv s Aspergerovým syndromem, stojí před nejtěžším případem své kariéry! Nakladatelská anotace. Kráceno