Hotel Royal - Folný, Jan, 1977- (Euromedia Group, 2022)
Soubor vzájemně propojených krátkých próz, jejichž společným dějištěm je luxusní londýnský hotel. Vítejte v Hotelu Royal! Je nám potěšením vás ubytovat v našich povídkách, črtách a mini situacích z prostředí luxusního londýnského hotelu. Podobně jako naše pokoje tak i naše příběhy mají různou velikost, různé naladění, v každém se budete cítit jinak. A podobně jako všechny hotelové chodby (úzké, tmavé, odlehlé a nepříjemné, ale i ty velké a majestátní) vedou do hotelové recepce, tak i jednotlivé části knihy vedou k něčemu většímu a sjednocujícímu. Nabízíme Vám pohostinnost, prvotřídní služby a zábavu, ale také úzkost, násilí a podivnot. Nakladatelská anotace