Doba ledová: Ledová dobrodružství - Monroe, Caleb (Martin Trojan - 3-Jan, 2012)
Nenechte si ujít nová komiksová dobrodružství vašich přátel z Doby ledové, která ve filmu nikdy neuvidíte. Jsou stejně milí, stejně vtipní a stejně upovídaní. Sid, Manny, Diego, Ellie, vačičáci a šavlozubá veverka vás přicházejí znovu pobavit