Verše potrhlé - Ledecký, Janek (Ice Music, 2021)
Knížka prostořekých humorných básniček ze zvířecí říše. Známý hudebník a textař podle svých slov využil v této knize nepoužité nápady na písňové texty a zpracoval je do formy rozverných delších básní, zasazených vesměs do říše zvířat. Zvířecí námět i styl ilustrací (jež jsou dílem autorova syna, komiksového grafika) evokují dětskou četbu, ale slovník i styl humoru samotných básní cílí spíše na dospělé čtenáře