Brontík: Kamarád z pravěku - Brezina, Thomas (Fragment, 2017)
Když si dvojčata Týna a Tobík vyrazila se strýčkem Norbertem do hor na lyže, jistě netušila, že najdou zmrzlé dinosauří mládě. A už vůbec by je nenapadlo, že když ho odnesou do hotelu, tak rozmrzne a probudí se k životu. Brontík brzy porozumí lidské řeči a dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat. Týně a Tobíkovi je jasné, že s takovým domácím mazlíčkem se už nikdy nebudou nudit!