Bezpečně online - Stowell, Louie (Svojtka, 2016)
Internet je plný úžasných možností, ale stejně jako v reálném světě na něm číhá spousta potenciálních nebezpečí a potíží. Musíš vědět, na co si dávat pozor a jak se chránit. Ať už máš obavy z toho, že budeš na sociálních médiích sdílet příliš mnoho informací, nebo se bojíš, že na internetu narazíš na nebezpečné lidi, v této knize najdeš užitečné tipy a nástroje, díky nimž budeš mít nad svou online existencí kontrolu a zůstaneš v bezpečí