Śťastná to země: Koloputování okolo Československa a jiné příběhy - Gregor, Rosťa (Cykloknihy s. r. o., 2014)
Autor svou knihu, věnovanou cestám na kole, rozdělil na dvě části. V první jsou zajímavá vyprávění z putování po území bývalého Československa, v druhé z cest do zahraničí