Četnické povídky z Prácheňska - Beran, Ladislav (Původní česká detektivka, 2022)
Povídky z konce třicátých let minulého století nabídnou kromě napětí a humorných situací také exkurz do společenské a politické atmosféry té doby. Četníci z pátračky si umějí poradit nejen s bytaři, se sklepaři, s hochštaplery, s kasaři či s pochybnými ženštinami, které provozují nejstarší řemeslo na světě, ale také s nebezpečnými vrahy, kteří díky pečlivé policejní práci spravedlnosti neuniknou a dočkají se zaslouženého trestu.