Lišáčkova dobrodružství - Radová, Libuše (Mladá fronta, 2020)
Dovedete si představit, jaké zážitky čekají celou rodinu po jeho příchodu do domácnosti se dvěma loveckými psy a dalšími zvířaty? Jaká dobrodružství lišáček prožije se svými neobvyklými kamarády? Jak zápasí s mývalem a jak trénuje běh s jezevčíkem? Víte, s čím si v přírodě hraje malá lištička? Znáte její jídelníček? Víte, jaká je liška doopravdy a zda může být v něčem lepší než člověk? O tom všem se vypráví v příbězích, které jsou plné napětí i pohody, radosti i smutku a mnoha překvapivých situací.