Nejhorší rodiče na světě - Walliams, David (Argo, 2022)
Zacpěte si nos, protože tátovi Petru Puchovi smrdí nohy na sto honů. Kliďte se z cesty ďábelsky rychlé Uršule Uspěchané. A co teprve když váš táta krade dětem hračky? Nebo když je vaše máma posedlá úklidem a ohání se záchodovou štětkou nebo mopem jako divá? Nemluvě o tom, jak příšerně je vymóděná! A úplně nejhorší trapárna je, když vaše máma učí na škole, kam chodíte.