Kája super frája. Bratránek za všechny peníze - Green, D. L. (CPress, 2016)
Domácí úkoly by měly být ze zákona zakázány! Po náročném dni plném poflakování se ve škole bych už další těžkou práci dělat neměl. A také jsem se velmi tvrdě snažil, aby to tak bylo. Ale vyhnout se práci je taky tvrdá práce. A tak jsem musel vymyslet projekt, o kterém bych ve třídě přednesl referát. Na chvilku mě vzpružila zpráva, že k nám na týden přijede bratranec, a nemohl se dočkat, až budeme společně hrát videohry a soutěžit v krkání. Jenže to jsem ještě netušil, že Sam chodí na lekce slušného chování