Příliš mnoho vzpomínek - Gillerová-Brezníková, Katarína (Motto, 2022)
Volné pokračování románu slovenské autorky. Kamila se konečně usmířila se svým partnerem, přesto má v sobě velké pochybnosti a tuší, že každý kolem ní má nějaké tajemství, které může změnit její život. Romana se ani po usmíření s Kamilem nemůže ubránit pochybnostem. Jejich vztah totiž narušují podezřelé okolnosti vzbuzující nedůvěru. Před blížící se svatbou se navíc musí vyrovnat s novou situací ve vlastní rodině, kam kromě jejího ztraceného dvojčete Adama přibyla i svérázná Dáša. Osobní problémy řeší také Romaniny kamarádky Mirka a Dáda. Všechny tři se vracejí na místo, které jim kdysi změnilo život. Nejen ony se musejí vypořádat se vzpomínkami. Nakladatelská anotace